Los bericht bekijken
  #27  
Oud 19 juli 2009, 19:40
ik weet het ff nie's schermafbeelding
ik weet het ff nie ik weet het ff nie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2009
Locatie: @Home
Ziggo Internet: nvt
DTV: Alphacrypt Classic / Sharp LC-46HD1E
Berichten: 1
Thumbs up scm dvb ca driver in Vista

Hoi Allemaal,

Ik heb vandaag Alphacrypt Classic geŘpdated via MS Vista. Ik heb de volgende update file ge´nstalleerd: AlphaCryptUpdate3_19_Classic.exe. http://www.alphacrypt.de/fileadmin/d...19_Classic.zip Dat is een klein programmaatje waarmee je de update op je Alphacrypt Classic zet.

Ik heb een asus Z92F notebook. Gewoon de Alphacrypt in mijn PCMCIA slot gedaan. Vista herkende de "scm dvb ca" (mijn Alphacrypt dus) wel, maar kon in eerste instantie geen driver vinden. Na het uitpakken van de bovenstaande file krijg je een directory "Win2000xp". Als je je Alphacrypt weer in je PCMCIA slot doet zal Vista weer gaan zoeken (en niets vinden), als laatste optie kan je een "CD" van de fabrikant invoeren. Of anders gezegd de Alphacrypt driver handmatig aangeven. Dat doe je door Vista te laten zoeken in de Win2000xp directory. Deze XP driver is compatibel (althans hij werkt) met Vista.


Ik heb een Aquos LC-46HD1E van Sharp. In eerst instantie kreeg ik bij een aantal zenders de melding "programma gecodeerd" (en een zwart scherm dus) en het zappen ging erg traag. Ik heb in het menu van de Alphacrypt (via mijn tv) de optie: Alphacrypt melding van "aan" naar "10sec" gezet en daarna een reset (fabrieksinstellingen) uitgevoerd via het Alphacryptmenu op de TV. Na de reset werkte het prima en zappen gaat weer lekker snel . Incl. alle HD zenders (ned 1,2,3, discovery, NG, Eurosport) in Dolby 5.1

succes met de migratie!!!

P.S. Sony is niet zo goed in digitale kabel met een CAM module....vandaar dat ik een Sharp heb die gebaseerd is op een LCD van Loewe.

Laatst gewijzigd door ik weet het ff nie; 19 juli 2009 om 20:26