Discussie: 10 dagen!
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 19 juli 2009, 15:43
DennisT's schermafbeelding
DennisT DennisT is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2009
Locatie: Bovenkarspel / Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Z3i / Motorola
DTV: humax
Berichten: 1
Thumbs down 10 dagen!

Ik heb al internet bij deze toko sinds de tijd van Multiweb en heb eigenlijk alleen ten tijde van Sonera grote problemen gehad, maar dat had iedereen destijds.

De afgelopen jaren eigenlijk nauwelijks tot geen problemen en de dingen die ik had kon ik altijd zelf wel oplossen. Maar nu sinds 4 dagen komt mijn Motorola modem niet meer online. Het downstream lampje knippert alleen maar. Soms gaat ie continue branden en knippert de upstream, maar al snel is het weer terug naar enkel downstream.

Log van het modem geeft ook aan dat er continue op frequenties gescand word, maar verder niks.

Ik heb alles losgehaald, gecontroleerd, opnieuw aangesloten etc.

Gisteravond gebeld met de helpdesk. Er is 2 minuten wachttijd, afijn, een half uur! later kreeg ik iemand aan de lijn, die kon alleen maar bevestigen wat ik zelf ook al wist. Een monteur kon pas op de 27e! ingepland worden. Vakantietijd zeker. Of ik kon naar Heerhugowaard naar het Servicecenter om mijn modem te laten controleren. Een vervangend exemplaar opsturen kon niet.

Ik had nog een Elsa modem liggen, deze komt netjes online, krijgt IP adres e.d. Verder kom ik niet. Ik kan de DHCP server pingen, maar de DNS niet, dus dat houdt op.

Ik heb nooit wat eigenlijk, en nu heb ik iets nodig en dan moet je 10 dagen wachten.

Zakelijk heb ik ook met ze te maken en daar is het veel erger. Bepaalde zaken kunnen ze niet regelen omdat de kennis die er voor nodig is domweg niet meer in huis is. Dit omdat mensen met kennis ontslagen zijn, of zelf zijn weg gegaan na de geweldige samevoeging tot dit prutbedrijf. De omvang doet ze gewoon de das om.

In plaats van alles goed te lopen hebben ze het veel te druk met nieuwe dingen introduceren die toch niet werken.

Iemand een idee waarom mijn modem ineens spontaan niet meer online kan komen? Of zijn er meer mensen in deze regio die dit probleem hebben?