Los bericht bekijken
  #3  
Oud 19 juli 2009, 09:13
veerlj's schermafbeelding
veerlj veerlj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Z1 ,Hd tv ,totaal pakket
DTV: Samsung HD ontvanger ,cisco nr 3 , humax 5050
Berichten: 108
Standaard is hij het waard

Het is maar hoe je het bekijkt . Maar het geval werkt , al is hij soms door een onbekende reden traag . Vergeet niet dat de samsung sd /hd in het begin ook veel problemen hadden . Toen liep toen die dingen uitkwamen het geheugen vol en waren ze ook erg traag . Ik had bij de samsung hd/sd er een tijdklok tussen gezet . Die ging dan om 1 uur in de nacht een minuut uit om zijn volgelopen geheugen te flushen .. Daar is toen later ook een verbeterde fimware voor gekomen . Maar samsung zat in het begin ook bij kassa of radar met een probleem waar ze in het begin geen oplossing voor hadden ..

Het interactieve gedeelte is best redelijk . De tv theek bevat echter alleen series die meestal al op tv zijn geweest . Maar als sony zijn movies on demand gaat toevoegen wordt dat gedeelte ook leuk ..

Dus over het algemeen genomen is het een beetje waard maar zal het in de toekomst steeds beter gaan (hoop ik ) ,al zijn de problemen zoals je in het forum kunt lezen nog niet allemaal opgelost .
Problemen zoals verkeerde aansluitdozen , hdmi handshake ,beeldproblemen etc komen echter bij deze setup box vaker voor . Maar hoewel ik dus ook het probleem had dat mijn cisco de verkeerde firmware 1.0.2.5 had , en dat gaf aardig wat gedoe , wil ik hem nog steeds niet kwijt . Al hoop ik , en dat verlang ik van zo'n groot bedrijf als ziggo . Worden de meeste problemen in de toekomst wel opgelost ..

Dus als we in de toekomst bv een grotere externe harde schijf aan de cisco kunnen koppellen ,want daar zitten er poorten voor op de cisco .Moet alleen in de software worden aan gezet wordt het nog een topper . Nu zit die harde schijf na een kleine dertig uur hd tv de schijf shoking full , en dat is , hoewel er zoiets is als uitzending gemist ,veel te weinig . . Het is weer , zoals de friessen zeggen " het kennet ". Rare jongens die friessen .