Los bericht bekijken
  #2  
Oud 18 juli 2009, 15:00
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door downforce Bekijk bericht
Sinds 2 weken heb ik een alles-in-1 plus abbo . Alles zelf geinstalleerd, in een kwartier werkte het allemaal prima en een paar dagen later de telefoon ook. Tot gisteren dan. Het lampje US van het modem knippert en er is geen verbinding met Internet en telefoon is er ook niet. Ook resetten van het modem helpt niet. De router er tussenuit gehaald, weer tig keer resetten zonder resultaat.

Nu wil het toeval dat ik te weten ben gekomen dat de telefoonverbinding weg viel toen de voice-mail voor het eerst na activatie werd ingesproken door een beller. Of dat er wat mee te maken heeft weet ik niet.

Ziggo gebeld, het antwoord was dat misschien het modem oud is!!! Na 2 weken??? Volgens mij hebben ze ergens een knopje verkeerd gezet. Over een paar dagen komt een monteur langs de deur, maar daar hecht ik weinig waarde aan. Het werkte toch? Wel opmerkelijk is dat Ziggo direkt klaarstaat met de opmerking dat voorrijkosten worden gerekend als het niet aan hun ligt! Dit irriteert mij mateloos, dus als het niet aan mij ligt zal ik ook een rekening sturen.... Een slecht begin dus voor de nieuwe provider.

Heeft iemand hier ook ervaring mee, en kan ik nog iets doen?
Om maareven bij het begin te beginnen. Hoe heb je de modem aangesloten? Wat heb je allemaal aangesloten? Kort samengevat, de situatie zoals het nu is, sinds de storing.