Los bericht bekijken
  #1  
Oud 18 juli 2009, 14:24
Pantech's schermafbeelding
Pantech Pantech is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2008
Locatie: Kerkrade
DTV: samsung pvr
Berichten: 30
Standaard Het gaat lekker bij Ziggo!

De internetsnelheden waarmee Ziggo om zich heen zit te gooien zijn zo aantrekkelijk dat ik ook maar besloten had om naar Ziggo over te stappen.

De digitale TV had ik reeds van Ziggo, terwijl ik de telefonie en het internet van Online(orange) mocht genieten.

Anderhalve week geleden maar de stoute schoenen aangetrokken en mijn Online abonnement opgezegd en gekozen voor Ziggo Alles in 1 Extra. Ik mocht meteen het pakket meenemen en ik kreeg een telefoonnummer voor het maken van een afspraak met een Ziggo-monteur. Meteen de afspraak gemaakt voor afgelopen woensdag.
Daags voor de afspraak belt Ziggo mij op mij te vertellen dat in het pakket het verkeerde Modem zit om de nieuwe snelheden te kunnen halen. De afspraak werd verzet naar Zaterdag (vandaag) en de monteur zou het nieuwe modem meenemen. Mooi, dacht ik, dat is dan ook geregeld.

Vanmiddag, precies om 12 stond de monteur voor de deur. Maar helaas...... hij had hetzelfde modem bij zich als wat in het pakket zit..... "Ik ben alleen maar hier voor telefonie en internet op te leveren. Dit doe ik met de voorhanden materialen."

15 minuten later was hij klaar met monteren en weer EEN UUR later had ik nog steeds geen internet en geen telefonie. De monteur kreeg het modem niet geactiveerd.
Vervolgens is de monteur onverrichter zaken vertrokken.

Ik met Ziggo bellen en na ongeveer 25 minuten gebel en doorverbind acties,erachter gekomen dat Ziggo mijn nieuwe gegevens niet had doorgevoerd. Er kon dus ook niets geactiveerd worden.

Nieuwe monteursafspraak voor aanstaande dinsdag gekregen. Monteur zou het nieuwe modem en activatie codes meebrengen.

wordt vervolgd..........