Discussie: Vraag: Activatieproces cisco?
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 18 juli 2009, 12:50
MauBro's schermafbeelding
MauBro MauBro is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 juli 2009
Locatie: Enschede/@Home
Ziggo Internet: AI1+
DTV: Cisco
Berichten: 20
Standaard

Ik heb de kabel van 8dB naar 4dB verschoven, en tot dusver is er nog geen netwerkfout opgetreden met het afspelen van content. (ik speel nu 12 minuten teletubbies af en de content loopt nog door).

Hiet ziet er dus naar uit dat het netwerkprobleem nu naar alle waarschijnlijkheid is opgelost.

*update* tot dusver heb ik ook geen storingen met het browsen door de catalogus.

Naar aanleiding van dit forum heb ik ook geconstateerd dat de E106-9 foutmelding die mijn smartcard aangeeft niets te maken heeft met het activeren van de kaart, maar met een onjuiste kaart voor het @home gebied. Ik krijg nu een nieuwe kaart toegezonden met een retourenvelop voor de oude kaart, en ik heb de interactieve diensten laten activeren op een oude smartcard. Naar alle waarschijnlijkheid kan ik over 2 uur de rest van de catalogus testen.

Daarnaast mag gezegd worden dat ik zowel donderdag als vandaag uiterst netjes ben geholpen door het webteam, die mij een PB heeft gestuurd om een online formulier mbt tot de storing te kunnen invullen (die ik nu naar alle waarschijnlijkheid niet meer nodig heb) alsmede de telefonische helpdesk, die mij vriendelijk te woord heeft gestaan.

Voor eventuele andere gebruikers die hetzelfde probleem hebben, zal ik vnog feedback geven in hoeverre de problemen zijn opgelost door het gebruiken van een lichtere versterking op de breedbandversterker.

*update 2*

Mijn kaart was binnen 30 minuten geactiveerd, en ik heb vervolgens een volledige HDTV uitzending van hotel Babylon afgespeeld zonder verdere problemen. Het probleem was dus inderdaad een te sterk signaal.

Wederom bedankt voor je suggestie Aion .

Laatst gewijzigd door MauBro; 18 juli 2009 om 15:19