Los bericht bekijken
  #425  
Oud 18 juli 2009, 04:44
Aenea's schermafbeelding
Aenea Aenea is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: Benthuizen/Casema
Ziggo Internet: Ain1Extra / Ubee
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Op de site van Ziggo staan de nieuwe geldende snelheden. Jij betaalt dus nog steeds voor de snelheid die je ook aangegaan bent. Er staat duidelijk op die site dat de snelheden gefaseerd ingevoerd worden. Is toch niets onduidelijks aan? Ja, het is even balen dat het iets langer duurt, maar om nou te gaan praten over compensatie voor iets wat je nog niet eens krijgt? Ziggo heeft zich ingedekt. Ik begrijp gerust wel dat heel veel opmerkingen over compensatie en andere meuk gerust komt door de frustratie dat men denkt achtergesteld te worden... maar je krijgt waar je voor betaald (in sommige gevallen helaas niet, maar dat ligt niet aan de upgrade). Je hebt recht op die snelheid en die heb je nu. De verhoging komt vanzelf.
Het probleem is niet dat iedereen ongeduldig is, maar dat er mensen zijn die een goedwerkende 30/3 verbinding hadden, er problemen zijn met de levering van het nieuwe modem, problemen in de wijk of zoals ik vandaag nu weer hoorde dat de signaalsterkte van de wijkkast naar mijn huis niet sterk genoeg is om mij een stabiele upload te garanderen met het nieuwe Arris modem (Ik krijg nog steed 48-50 down (das perfect!), maar haal hooguit 0,5, jawel, 0 KOMMA 5 upload!). Nu is voor de 2e keer het oude Motorola modem geheractiveerd en komt er een monteur op maandag de 27e langs.

Ik heb best geduld, begrijp ook dat er dingen fout gaan met het invoeren van dingen, het probleem is, de oude goedwerkende Z3i 30/3 die fijntjes op 1 juli naar 20/3 is teruggezet. Ik betaal dus voor Ai1E wat volgens de site van Ziggo een snelheid zou moeten hebben van 50/5 met de ingangsdatum van 1 juli echter heb ik nu de nieuwe snelheid van Ai1+, nml. 20/3. En jawel, ik heb al sinds begin juni het nieuwe modem. De monteur kan wegens drukte niet eerder langskomen dan de 27e, dit betekent dat ik dan tegen die tijd al een kleine 2 maanden met een nieuw Arris (702) modem zit die het niet doet en 1 maand voor Ai1E betaal en maar de snelheid haal van Ai1+. Okay, het oude modem is tot 2x toe teruggezet dus ik heb verbinding, maar niet de snelheid die ik zou moeten hebben!

Nu kan je zeggen, "het is een gratis verhoging", "je krijgt uiteindelijk meer dan waar je lid voor werd", leuk allemaal, dat gaat op voor mensen die bv. Ai1E al hadden maar ik werd lid voor Z3i en die had 30/3, ik ben dus teruggezet in snelheid, daar ben ik het niet mee eens. Ik begrijp ook dat je vingers jeuken om mij te gaan vertellen dat het gefaseerd ingevoerd wordt, blabla, het probleem is dat ik al aan de beurt ben geweest en ze het dus niet goed krijgen (tot nu toe, ik weet heus wel dat het goed gaat komen). Het is alleen knap frustrerend om te weten dat het bij mij al lang goed had moeten werken en dat ik al bijna 2 maanden met het nieuwe modem gerotzooi heb en steeds de helpdesk moet bellen.

NB. net zie ik ook in het lijstje met de ingangsdata dat Z2 abo's op 1 juli 25/4 hebben, ik begrijp gewoon niet waarom men de oude Z3i abo's die om watvoor reden dan ook het oude Motorola modem nog moeten gebruiken niet gewoon de oude 30/3 of anders in ieder geval de snelheid van Z2 tijdelijk krijgen...

Overigens, Brammetje, no offense Ik zie heus wel dat je je best doet om in je vrije tijd zoveel mogelijk mensen te helpen, wilde gewoon ff mijn ei kwijt daar ik af en toe het idee krijg je deze reactie op de automatische piloot doet, omdat het voor 99% van de mensen wel opgaat wat je zegt