Los bericht bekijken
  #422  
Oud 17 juli 2009, 22:22
Captain's schermafbeelding
Captain Captain is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2008
Locatie: Born, @Home
Ziggo Internet: Connect ZZP internet 130/30, Cisco EPC3928AD, Fritzbox 7490
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gizmo© Bekijk bericht
Het moet niet veel gekker worden. Als je dus een abbo-wijziging doorvoert kan het opeens wel direct. Rare praktijken van Ziggo.
Sorry, ik wilde niemand de ogen uitsteken. Dat ik de bestelling al in een paar dagen binnen had verraste mij ook wel, want het zou volgens de verkoop 10 à 14 werkdagen duren. Verder is het ergens natuurlijk wel logisch dat de mensen die nu "alles-in-1 extra" bestellen meteen een docsis 3.0 modem erbij krijgen, anders zouden ze die later alsnog moeten nasturen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wie Heb Het Bekijk bericht
Nou hij is binnen, maar activeren ho maar
Hier ging het activeren zoals in de handleiding door naar "activatie" te surfen overigens ook niet geheel volgens plan. Ik kon wel de activatiecode invullen maar kreeg vervolgens de melding op het scherm om contact op te nemen met de hepdesk. Dat heb ik gedaan, moest het MAC adres doorgeven, en de dame drukt op een knopje en voilà, alle lampjes gingen plotseling aan en mijn modem was geactiveerd. Daarna moest ik het modem nog even spanningsloos maken. Volgens de handleiding kon het maximaal tot 20 minuten duren maar een paar minuten later kon ik al internetten.