Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #218  
Oud 17 juli 2009, 19:29
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/WRT610N
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Het probleem hierbij is natuurlijk dat je niet precies het tijdstip weet wanneer de sleutels veranderen?
Als je pech hebt zit je nog net in een periode (van 6 uur?) waarin er een zgn. keywissel plaatsvindt.
Maar goed, dit alles is natuurlijk van de p*t gerukt. Deze decoder is kabelboer "gecertificeerd" en het blijft oorverdovend stil vanuit onze kabelboer. Nu zat ik een stukje te lezen op http://www.sluitallesaan.nl/shop en daar staat over het gecertificeerd zijn:

Ziggo gecertificeerd en Ziggo aanbevolen zijn keurmerken die u alles vertellen over de ondersteuning die u mag verwachten van Ziggo. Ziggo gecertificeerd houdt in dat het product is getest in de testkamer van Ziggo. Ziggo staat garant dat het product optimaal werkt met het Ziggo netwerk en de Ziggo diensten. U kunt altijd direct contact zoeken met de Ziggo helpdesk in het onverhoopte geval van problemen.
[Stukje over Ziggo aanbevolen maar weggelaten, als 'gecertificeerd' zijn al niets inhoud dan zal 'Ziggo aanbevolen' al helemaal niets inhouden]

Maar iedereen zit hier maar workarounds te verzinnen terwijl het probleem bij onze kabelboer ligt. Zij moeten dit gaan oplossen, dit kan toch niet?
Ondanks dat ik geen 'gecertificeerde' decoder gebruik van onze kabelboer wordt ik hier toch wel een beetje boos over deze lakse houding van onze kabelboer.

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.