Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #211  
Oud 17 juli 2009, 12:33
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Ik denk niet dat Humax onder druk gezet moet worden maar onze kabelboer, als eerste verantwoordelijk voor de problemen die nu ontstaan zijn vanwege een wijziging van hun (welke dan ook) binnen het kabelgebied waar de problemen optreden. Deze decoder is "gecertificeerd" (wat dat ook mag betekenen of inhouden) en ZIJ moeten deze problemen oplossen en niet Humax.

Gert.
Maar de werkelijke reden van het probleem is nog niet (bij mij iig) bekend. Het kan best een combinatie van een bug in de Humax en een instelling bij Ziggo zijn.

Maar in principe heb je wel gelijk, Ziggo is het eerste aanspreekpunt. Misschien moeten we Humax vragen om druk op Ziggo uit te oefenen ;-)

En inzicht in wat certificering door Ziggo nou echt betekent zou ook fijn zijn.
Ik ben bang dat ze meer testen of de decoder geen kanalen die buiten je abo vallen laat zien dan andersom. In dat geval letten ze meer op de belangen van de content providers dan de belangen van de klanten. Dit is speculatie natuurlijk, mar het zou me wat waard zijn als ik zou kunnen nagaan wat certificering nou precies inhoud. Zonder openbare criteria en testmethode is het voor mij niet veel waard.