Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #208  
Oud 17 juli 2009, 10:37
dagrim1's schermafbeelding
dagrim1 dagrim1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 35
Standaard

Zo, en weer een mislukte opname erbij... Dit keer Greys Anatomy dus mijn vriendin wordt ook steeds chagrijniger over dit gebeuren, heh.

Het irritantste vind ik inderdaad dat deze ontvanger door ziggo gecertificeerd is, dan ga je er van uit dat alles prima werkt en dat dan iets belangrijks als opnames gewoon niet consequent werken is wel heel slecht.

Ik hoop dan ook dat het snel opgelost wordt. Desnoods door Humax door middel van het niet afbreken van een gecodeerde opname (dan maar een uur zwart beeld oid) of misschien het niet meteen opgeven maar pas na 5 minuten oid af te breken.

Hoewel het probleem eerder bij ziggo lijkt te liggen aangezien het probleem zich niet bij alle abonnees voordoet maar alleen bepaalde regios. Hoop echt dat dit snel opgelost wordt.

@oplossing van een blokje nederland 1 voorprogrammeren... Is een oplossing en misschien moet het maar even op die manier. Maar wij werken thuis haast nooit met timers maar gewoon via de EPG, het is gewoon een extra handeling die uitgevoerd moet worden en dat gaat een beetje ten koste van het gemak van zo'n ding.