Los bericht bekijken
  #62  
Oud 17 juli 2009, 07:26
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gamelover Bekijk bericht
Nou sorry Messed up, ben het volledig oneens met de opmerking over kwaliteit van helpdesk.
De vorige 3 keren dat mijn snelheid werd gehalveerd en telefonie weg was werd het best goed opgepakt door de toen nog aanwezige helpdesk in Maastricht die er helaas niet meer is.
Nu word ik va het kastje naar de muur gestuurd, ondanks dat ik al ongeveer in de nu al een week durende telefonie afwezigheid en snelheidshalvering al zeker 10-15 keer contact heb gezocht.
Niemand lijkt het ook maar iets te interesseren.
Halve speed is voor mij niet zo'n probleem tijdelijk, maar telefonie weg is onacceptabel.
Is in behandeling is voor mij een te breed begrip.
Dat is inderdaad k*o*e.
Ik heb geen flauw idee of de helpdesk is ingedeeld in regio`s en of dat verschil kan maken, maar mijn ervaringen de laatste week staan toch in schril contrast met de ellende van vorig jaar. Ik heb ook een aantal keren gebeld en heb geen enkele keer van die hopeloze gesprekken hoeven te voeren als vorig jaar zo ongeveer standaard was.
Nadat het opnieuw aanmelden van mijn modem niet hielp heb ik een klachtenformulier ingevuld met als resultaat dat het probleem binnen een dag is opgelost.

Dat telefonie problemen voorrang horen te krijgen ben ik helemaal met je eens. Maar zoals al eerder vermeld, na maandenlange ellende vorig jaar wil ik ook gewoon de snelheid die ik behoor te hebben. Lijkt me vrij logisch.

Ik denk niet dat het gewaardeerd wordt door de Ziggo medewerker die mij zijn rechtstreekse mail adres heeft gegeven dat ik dat aan anderen geef.

Zoek eens naar een Webteam medewerker hier en stuur die een bericht.
Succes.