Los bericht bekijken
  #168  
Oud 16 juli 2009, 23:29
Hillpet's schermafbeelding
Hillpet Hillpet is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 januari 2009
Locatie: Hengelo, @Home
DTV: Humax 5050c, PCH-C-200, Siemens Gigaset 750c
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Myself_home Bekijk bericht
Beste Forum leden,

En hoe komen we aan de "hillpet tool" ?
Ik heb een lijst van beta gebruikers, waarvan ik hoop dat ik enige feedback krijg van de problemen waar mensen tegenaan lopen. Ik heb nog 2 serieuze hobbels die nog genomen moeten worden:

1) HD content kan ik wel de missende bestanden regenereren, maar na 1x afspelen op de 5050c krijg ik een 2e keer geen video meer.

2) Ik mis nog wat puzzelstukjes uit de hmt file, waardoor de aangepaste en/of nieuw aangemaakte event info niet in het INFO scherm op de 5050c verschijnt. Niet onoverkomelijk, maar wel irritant, omdat ik de info uit een bestaande hmt file correct eruithaal.

Verder komen er nog klachten uit het beta veld dat de tool OF geen NTS bestand aanmaakt, OF helemaal crashed bij sommige TS files. Er zijn vele tools in omloop welke SPTS bestanden kunnen genereren uit willekeurige A/V content, maar niet allemaal doen dit strikt volgens de MPEG norm.

Het zou leuk zijn om deze issues op te lossen voordat ik de tool helemaal rondstuur.

Als er mensen zijn die echt niet meer kunnen wachten (of letterlijk met raad en daad willen helpen) stuur me een mailtje, dan houd ik je op de hoogte.

Cheers,

-Peter-
peter@patrn.nl