Los bericht bekijken
  #8  
Oud 16 juli 2009, 20:45
sndr19's schermafbeelding
sndr19 sndr19 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 juli 2009
Locatie: Hengelo @home
Ziggo Internet: Z1 Webstar
DTV: Samsung en Philips
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GolfTouch Bekijk bericht
Zoals Bullet NL ook aangeeft zou je op die site kunnen kijken. Daar staat veel info op.

Mbt de versterker ligt dat erg aan jou situatie thuis. Wat heb je allemaal aangesloten aan apparatuur en wat wil je in de toekomst nog aansluiten.

De Hirschmann ontvangers hebben een potmeter waarmee je het aantal dB's kunt terug schroeven.

Geef je situatie eens aan wat je hebt en waar de kabels heen lopen.
Dus bv beneden in de woonkamer. Welke apparatuur zit er allemaal op de kabel. Idem voor de zolder. En evt in de toekomst verder in het huis.
Ten eerste, allemaal bedankt voor jullie reacties! Ik denk dat ik nu toch wel dichter bij een oplossing kan komen.

Ik zal de situatie nog even precies schetsen. Op het AOP zit direct een splitter aangesloten. 1 kabel gaat vanuit de splitter via de kruipruimte naar een wandcontactdoos in de muur. Vanuit hier loopt 1 kabel naar de digitale ontvanger. Ook loopt er een kabel vanuit de wandcontactdoos naar de Home Cinema Set, dit omdat die wordt gebruikt als radio.

De andere kabel gaat vanuit de splitter naar de 1e verdieping. Daar zitten nog 2 splitters als ik me niet vergis. Vanuit daar gaan kabels naar 2 tv's op 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Alleen is het zo dat bij deze 2 tv's geen digitale ontvanger aangesloten is. De andere kabel loopt nog door naar de zolder, waar wel een digitale ontvanger is aangesloten op de tv.

Als je het mij vraagt is dit best veel apparatuur wat dus op de kabel aangesloten is, heb er verder ook geen verstand van, maar lijkt mij dan inderdaad dat er toch wat moet veranderen.

Nogmaals dank!