Los bericht bekijken
  #19  
Oud 16 juli 2009, 20:21
Pandai's schermafbeelding
Pandai Pandai is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 februari 2009
Locatie: Fijnaart @Home
Ziggo Internet: Alles in Een Plus, Motorola ?
Berichten: 3
Standaard Opgelost!

Dankzij Kingpin! Deze vertelde mij dat mijn profiel wellicht niet goed stond in het modem. Hier had ik al eerder over gehoord en ik had er diverse malen bij HD medewerkers naar gevraagd. Allemaal zeiden ze me dat het goed was, ook was mijn modem al diverse malen opnieuw geactiveerd nadat mijn profiel zogenaamd goed gezet was.

Ditmaal belde ik weer en EISTE dat men het profiel nakeek. En oh wonder, het stond niet goed! Dus is er weer een opdracht aangemaakt. En ja hoor, na drie dagen mocht ik mijn modem weer activeren. Met als resultaat: dezelfde oude snelheid van 5Mbit/1Mbit.

Hierop nog eenmaal naar de HD gebeld (stond op het punt mijn abonnement op te zeggen!) waar ik een uiterst vriendelijke en deskundige heer trof die versteld stond van mijn geduld en die met een technisch medewerker ter plekke naar het modem keek. Het bleek nog niet goed te zijn, dus is er een mail op poten naar iemand (de derde lijn?) gegaan. En nu, 2 dagen later, kom ik moe thuis, doe half slapend een speedtest en schrik wakker. Ik heb namelijk na bijna een jaar zeuren en regelmatig te horen krijgen dat ik gek ben.......... de bij mijn pakket behorende snelheid!

Kingpin, bedankt, je bent mijn reddende engel!!!