Los bericht bekijken
  #14  
Oud 15 juli 2009, 20:24
peppes's schermafbeelding
peppes peppes is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: Alles in 1. 200 MB internet. Horizon
DTV: Horizon
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peppes Bekijk bericht
Wat krom is, maar wat recht is is ook recht. Dankzij de bemiddeling van het MGV werd ik vorige week gebeld door een medewerker van Ziggo, ***). En ik moet zeggen, zeker na mn andere ervaringen, dat dit een verademing was.

Hij besprak deze, zeer vreemde, zaak zakelijk maar toch erg vriendelijk. Heeft me het een en ander uitgelegd en deed me toen een aantal beloftes.
Tot op de dag van vandaag heeft hij zich aan alle beloftes gehouden. Hij belde me wanneer hij beloofde te zullen bellen en tot op de dag precies heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn (originele) internetsnelheid weer terug kreeg. Buiten de door, die andere ziggo, schriftelijk toegezegde snelheids verhoging welliswaar, maar ik heb er nu weer zoveel vertrouwen in dat dit, en nog een paar andere details, ook nog goed gaat komen!

Hiermee is aangetoond, m.i. tenminste, dat er ook nog kundige mensen werken bij Ziggo. Maar als kanttekening wil ik wel vermelden dat om in contact te kunnen komen met deze kundige medewerkers je wel heel erg veel geduld moet hebben. Want ik ben ervan overtuigd dat ik zonder de bemiddeling van het MGV en de hulp van Dhr. ***) ik over een jaar nog steeds dezelfde problemen zou hebben.
Daarom een advies aan Ziggo, hou op met die call centers, het is nu toch wel gebleken dat jullie ZELF alle kennis in huis hebben om klanten problemen te kunnen oplossen!

Al met al ben ik erg blij dat ik ook DEZE kant van Ziggo heb leren kennen, al hoop ik oprecht dat het nooit meer nodig zal zijn!

modedit : Ondanks dat je je erkentelijkheid uit wilt spreken jegens deze Ziggo medewerker is het niet wenselijk om namen van medewerkers publiek te maken. Ook deze mensen hebben hun privacy.
Uiteraard heb ik eerst toestemming aan genoemd persoon gevraagd zijn naam te mogen vermelden, anders had ik dit uiteraard niet gedaan !!!