Los bericht bekijken
  #1008  
Oud 15 juli 2009, 19:35
Casey111's schermafbeelding
Casey111 Casey111 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2006
Locatie: Venhuizen
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus
DTV: Panasonic, Samsung H360R, Vantage 8000 CS
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Plantje Bekijk bericht
Ik ben wel benieuwd naar de alternatieven. In het licht van dit onderwerp ben ik ook wel benieuwd of er meer mensen zijn die heel Ziggo maar de deur uit doen en overstappen op terrestrieel of satelliet.
Wild guess: ik denk dat weinigen hier op dit forum 'heel ziggo de deur uit willen doen'. Zeker op dit topic zijn het toch vooral geinteresseerden in de nieuwe technologie waar Ziggo mee komt. En als 'geinteresseerde in TV technologie' kun je toch niet serieus overwegen over te stappen naar Digitenne: geen HD, hele lage bitrates en dus beduidend slechter beeld, zelfs vergeleken met Ziggo SD, en dan ook nog eens geen keuze voor pakketten of premium zenders. En bij Canard Digitaal is het al niet veel beter: weliswaar een stuk meer keuze en free to air zenders, maar ook een zeer rigide commerciele structuur die teveel zenders in één transponder probeert te stoppen, etc. En dan hebben we het nog niet gehad over de best wel aantrekkelijke combi's van Ziggo, met nu toch wel spectaculair snel internet!
Ook ik accepteer dat de introductie van zoiets nieuws wel eens wat uit kan lopen. Zoals Anoniem al eerder aangaf: je test niet alleen een nieuwe module, maar ook de CI+ implementatie in de TV, en dan nog de samenwerking tussen die twee...

PS:
Hou het topic maar open, Anoniem komt vast wel weer een keertje terug van vakantie en dan horen we wel meer...
__________________
De Kijker Kiest...