Discussie: Klacht: Signaal sterkte
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 15 juli 2009, 13:54
meesdroo's schermafbeelding
meesdroo meesdroo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: 1972 IJmuiden Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 +;Motorola SBV5121E;Sitecom WL-600;IPCOP 1.4.21+CopFilter;Linksys 54G;Sparc;PC's;MACs
DTV: humax IR-FOX C; samsung DCB-B270R.
Berichten: 704
Unhappy

Ongetwijfeld Eduard08,

Maar dat geldt inmiddels voor vrijwel elk onderwerp dat je bedenken kunt. Ikzelf ben hoofdzakelijk actief in de Internet groep en het zou me niet verbazen wanneer we de procedure voor het opbrengen van een nieuw MAC adres al meer dan 100x hebben omschreven. Desalniettemin zijn er nog steeds forumleden waar het na de 2e keer omschrijven in één draad uiteindelijk overkomt en goed verloopt.
Verder is er buiten dit forum een ongelofelijk grote hoeveelheid informatie over elk denkbaar onderwerp aanwezig (alhoewel veel daarvan in het engels is, waar ook niet iedereen even goed in thuis is).

De vraag is nu hoe je mensen wilt benaderen. Vertel je ze RTFM, zoek het zelf op op google, kan je niet lezen malloot en meer van dat soort termen (sommige fora staan er vol van) of accepteer je ze gewoon met hun eigenschappen en eigenaardigheden en probeer je ze te helpen.

Ik persoonlijk voel me prettiger bij de tweede benadering, maar misschien komt dat omdat ik op mijn leeftijd niet zo nodig meer iets hoef te bewijzen.

Mees de Roo
__________________
Er bestaan 10 verschillende soorten mensen; de ene soort kan binair rekenen en de andere niet.