Los bericht bekijken
  #1007  
Oud 15 juli 2009, 12:16
Plantje's schermafbeelding
Plantje Plantje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Zwolle/@Home
Berichten: 309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mod-1 Bekijk bericht
Ik zie dat de discussie over het oorspronkelijke onderwerp CI+ wat stagneert en er zachtjes aan wat wordt afgedwaald. Echter zit ik in dubio. Mijn idee zou zijn openhouden en een beroep doen op de posters of op slot en zodra er geluid van Ziggo in deze komt een nieuw topic starten. We houden hem nog heel even open en bekijken of er nog ontopic reacties komen.
Het lijkt me op zich nog best on topic. Ziggo wil CI+ invoeren en voor sommige mensen is dat wellicht reden zich te beraden op een alternatief voor kabel. Ik denk dat het voor sommigen wel interessant kan zijn om te zien hoe anderen denken over bijvoorbeeld digitenne vs. kabel. Is invoering van CI+ een dermate vervelende zaak, dat men alternatieven moet overwegen? Zijn de alternatieven eigenlijk überhaupt wel enigszins te vergelijken?

Ik ben wel benieuwd naar de alternatieven. In het licht van dit onderwerp ben ik ook wel benieuwd of er meer mensen zijn die heel Ziggo maar de deur uit doen en overstappen op terrestrieel of satelliet.

Persoonlijk laat ik de discussie over of het wel of niet verstandig is een nieuwe tv te kopen op basis van CI+ en alles wat er bij hoort voor wat het is. Daarvoor hoeft het topic dus niet op slot. (Lijkt me jammer om door wat afwijken van topic wellicht een informatiebron af te sluiten.)