Discussie: Vraag: Reputatiepunten toekennen
Los bericht bekijken
  #28  
Oud 15 juli 2009, 12:00
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Klopt helemaal, er zijn inderdaad mensen die jou graag van het forum willen hebben , en nu zonder dollen, feit is dat wanneer je een uitgesproken mening hebt je eerder op de korel wordt genomen. Feit is dat er gewoon groep personen op dit forum is die toch wel de basis genoemd mag worden, komen regelmatig terug, flamen niet richting Ziggo of de gebruikers en proberen constuctief hun bij drage te leveren. Denk ook dat dit de kracht van een forum als deze is (de mensen er achter).

Wat ik soms jammer vindt is dat mensen zich zo door emotie laten leiden, en zodoende bewust voor vervuiling zorgen, iemand die bij z'n eeste post te keer gaat als een bezetene, das jammer. Als je een serieus probleem hebt is de bereidheid groot om te helpen en inderdaad bij de Helpdesk van Ziggo loop je soms tegen een muur op. Maar ondanks alles vindt ik het van zeer grote klasse dat de mensen die bij Ziggo werken hier al dan niet in hun vrije tijd posten om mensten te helpen.
Ik ben het roerend met je eens... Emotioneel beroerd dus...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Aha, over die spiegel... jij bent dus die ijdeltuit die de heledag voor z'n spiegel staat..... Ja, ja... als je haar maar goed zit
Nu wel weer...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
p.s. jij al 30 punten? ik zit nog maar op 25.. * snik, snotter snif *
Ja... nu 34