Los bericht bekijken
  #26  
Oud 15 juli 2009, 11:42
mevers's schermafbeelding
mevers mevers is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 juli 2009
Locatie: vierlingsbeek @home etthome
Ziggo Internet: etthome
Berichten: 1
Standaard hoe kom je er van af?

Hallo,
wij zijn er twee jaar geleden ook ingetuind...
Als het werkt is het prima; op de irritante echo op de telefoon na. Maar het werkt te vaak niet.

De laatste storing begon donderdag 4 juli en pas op maandag 8 juli (na een telefoontje met de helpdesk) kwam een storingsmonteur. Mijn buren hadden de storing vrijdagochtend gemeld, maar blijkbaar was dat niet de moeite waard om meteen iemand te sturen..

Ik vind het belachelijk dat je mensen serieus vier dagen zonder telefoonverbinding durft te laten zitten als provider. Internet kunnen we nog wel even zonder, maar telefonie.... Ik irriteer me ook aan de helpdesk structuur: als ik zaterdag de ziggo helpdesk bel, krijg ik als antwoord: "oh, u bent bij etthome, daar weet ik niks van." Of ik maar met de etthome helpdesk wil bellen, die van maandag tot vrijdag bereikbaar is.
En als ik daarnaar toe bel, weten ze niks van de telefonische verbinding. Mag ik nog een ander nummer bellen. Wat betekende dat er donderdag 11 juli nog een monteur door de straat liep..
Ik krijg drie facturen voor drie diensten via hetzelfde snoertje. Alledrie facturen met hetzelfde logo van Ziggo.

Ik zie elke keer bij "extreme" nederlandse weersomstandigheden de telefonie en internetverbinding uitvallen: te nat, te koud, te warm, onweer. Whatever.

Uiteraard weet ik dat we heel goedkoop zitten: 36.95 voor kabel, telefonie en internet. Kabel doet het eigenlijk altijd, maar ik vind het heel vervelend dat telefonie zo vaak uitvalt. Graag zou ik de betrouwbaarheid van de kabel ruilen tegen een betrouwbare telefoonverbinding, zonder echo aub.

Heeft iemand ervaring met het alles-in-één pakket van Ziggo (niet etthome) hier in de buurt?
En weet iemand of er betrouwbaarheidsmonitors bestaan; ik wil graag van te voren weten hoe vaak er storingen zijn gemeld en hoe snel ze zijn opgelost.