Los bericht bekijken
  #7  
Oud 15 juli 2009, 08:53
Ziggo WebTeam Jelle's schermafbeelding
Ziggo WebTeam Jelle Ziggo WebTeam Jelle is offline
Ziggo WebCare Team
 
Geregistreerd: 13 juli 2009
Locatie: groningen
Berichten: 1.535
Standaard goede versterker

Op de site http://www.inhome-network.com/InHome.../19000005-0001 staat de juiste versterker. Dit is een versterker met 4 uitgangen en is retour geschikt. Wanneer je niet alle uitgangen gebruikt, zijn de overige uitgangen afgesloten dmv. een dop. hierdoor kan het signaal niet gaan "lekken". Let wel op, dit is een versterker met F-connectoren. Je moet dan dus wel de gladde stekkers vervangen door een F-connector (een stekker met schroefdraad).

de versterking is afhankelijk van het aantal meters dat je wil overbruggen. hoe hoger het aantal DB's hoe meer het versterkt wordt. Zoals Golftouch al zegt, op de (meeste) versterkers (op de hierbovenstaande Huisversterker type FRA752/N niet (dit is geregeld door vier verschillende uitgangen, hoe verder je naar rechts gaat, hoe meer er versterkt wordt) zit een potmeter. Hiermee kun je de versterking afstellen. ook op de site www.conrad.nl kun je een goede versterker bestellen van axing.

Let er wel op dat wanneer je internet hebt van ziggo de versterker retour geschikt moet zijn wanneer je deze tussen de hoofdaansluiting en modem plaatst. Een niet retour geschikte versterker kan ook, maar dan moet deze na de modem geplaatst worden.