Los bericht bekijken
  #49  
Oud 14 juli 2009, 19:25
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijn1980 Bekijk bericht
Ik heb vanaf vorig jaar zomer een maand of 9 lang met de helpdesk gebeld omdat ik geen telefoon had en mijn internet op halve snelheid liep. Telkens 'een actiepunt aangemaakt', maar dat werd elke keer gesloten zonder dat het probleem was verholpen.

Uiteindelijk is alles gaan werken, maar dan niet via de helpdesk. Wel via dit forum, waar een aantal zeer behulpzame mensen actief zijn. Daarvoor mijn dank en complimenten!

Nu zijn sinds dit weekend mijn problemen helaas terug (geen telefoon en half-speed internet), dus mijn oude (verkeerde) profiel zal een comeback hebben gemaakt. Gelukkig weet ik nu dat de helpdesk niet het medium is om dit op te lossen en ben ik snel het forum op gegaan... hopelijk kan er ook deze keer een goede oplossing gevonden worden!
Hier dezelfde ervaringen. Door de helpdesk/technische dienst is nooit iets opgelost.
Anoniem en Unknown hebben vorig jaar de problemen één voor één opgelost, anoniem heeft toen meerdere keren met veel inzet en moeite het profiel meerdere keren weer goed laten zetten omdat het telkens weer terug viel.
Vanaf Januari is het goed geweest en nu is de ellende weer terug.

Ik heb er geen enkel vertrouwen in dat het nu op korte termijn wordt opgelost door de technische dienst, al helemaal niet nu Ziggo bezig is met de snelheids verhogingen.

Telefonie werkt hier gelukkig wel, voor mij echter geen reden om dan maar genoegen te nemen met weer de halve snelheden.

Ik denk dat we weer geheel afhankelijk zijn van de inzet van Ziggo medewerkers op dit forum.