Discussie: Ai1Extra bestellen
Los bericht bekijken
  #24  
Oud 14 juli 2009, 15:38
Sjaakie63's schermafbeelding
Sjaakie63 Sjaakie63 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2009
Locatie: Venlo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Ubee EVW321
DTV: Humax IRHD5400
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Moet goed gaan ja. Zodra het modem is ge´nstalleerd en geactiveerd gaat Ziggo je telefoonnummer overnemen van je huidige aanbieder. Daarbij komt het oude abonnement te vervallen. Het beste wat je kunt doen is dus even naar Telfort bellen om te vragen of je internetabonnement dan ook automatisch wordt beŰindigd of dat je dat zelf nog moet doen. Daarbij is twee weken overlap sterk aan te raden.

In de tijd tot het voltooien van de portering twee weken na modeminstallatie bel je dus nog verder via de koperlijnen. Controleer elke dag of je nog een kiestoon hebt, die valt op gegeven moment weg (sommige providers sturen zelfs een brief met verwachte porteringsdatum), dan zet je de stekker over in het modem van Ziggo en bel je gelijk verder.Eerst moet het modem ge´nstalleerd worden. Doe je dit zelf, krijg je binnen 10 Ó 14 werkdagen het installatiepakket in huis. Wil je een monteur langs, komt die wanneer beschikbaar, op z'n vroegst een week later, maar het kan ook verder weg worden als in jouw regio's alle dagen en dagdelen zijn volgepland. Zodra het modem is geactiveerd wordt je nummer dus meestal binnen twee weken overgenomen.

Hierbij neem ik aan dat je telefonisch bestelt, dat is het snelste. Gebruik hiervoor Bel me nu! op de website, wordt je automatisch gratis teruggebeld binnen een paar minuten.

Dat terugbellen in een paar minuten gaat nu zeker effe niet op, ik wacht al een uur of 4

Kan ik het net zo goed hier nog even vragen.

Ik betaal nu het standaard tarief van 16,25 voor de kabel tv
Als ik dat alles in 1 extra pakket neem, komen dan die 16,25 nog bij het bedrag van 65,95 van het extra pakket, of zitten deze er al in ?