Los bericht bekijken
  #1  
Oud 14 juli 2009, 13:05
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard Plots alleen nog maar zenders basispakket, firmware update intern modem

Op mijn Cisco deden plots alle zenders buiten het basispakket het niet meer.

Vreemd: want op mijn andere decoder op mijn slaapkamer deden ze het prima. Maar als ik de smartcard van de slaapkamer in de Cisco deed, werkte het op de Cisco nog steeds niet, terwijl de smartcard van beneden boven het wel gewoon deed.
Lag kortom niet aan de smartcard.

Helpdesk gebeld: na het nodige onzin advies (meneer, u heeft echt een iTV abonnement nodig om TV te kijken met de Cisco.... ) toch eindelijk een goede tip waar ik zelf ook aan had moeten denken: een algehele reset naar fabrieksinstellingen.

En inderdaad: het werkt weer.

Wat me alleen wel opviel bij het teruggaan naar de fabrieksinstellingen is dat ik een scherm zag wat ik nog nooit eerder heb gezien (een wit scherm met paars Ziggo logo en de melding 'informatie aan het downloaden' of zoiets) met daarna de melding dat de decoder nieuwe firmware voor het interne kabelmodem aan het downloaden was.

Daar was ik wat verbaasd over: die firmware wordt dus kennelijk niet automatisch mee geupdate bij algehele firmware updates van de Cisco? En kennelijk wordt update alleen getriggerd bij het opnieuw installeren van iTV?

Anyway: waar het nu aan lag geen idee, maar de zenders van de extra pakketten werken weer. Nu maar hopen dat ze het blijven doen.