Los bericht bekijken
  #195  
Oud 13 juli 2009, 11:28
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Ik heb net ook even gebeld met de helpdesk (had ook nog geen reactie op mail).
Na het doorlopen van het standaard lijstje (reset,pcm uit etc) waarbij ik wel 3 keer moest zeggen dat mijn tv GEEN luidsprekers heeft kwam het volgens de helpdesk neer op de homecinemaset. Ik moest daar eventueel het geluid vertragen. Daarop zei ik dat ik het voor één HD zender wel gelijk kan trekken maar dat dan op de andere HD zenders en op SD het geluid juist teveel vertraagd wordt. Tot zover niks nieuws dus.
In de loop van het gesprek liet de medewerker vallen dat Ziggo misschien van plan was om de HD kanalen op een lagere frequentie door te gaan geven en dat dat de oplossing zou kunnen zijn. Hij refereerde aan de Eredivisie kanalen die volgens hem nu ook op een lagere frequentie dan eerst worden doorgegeven. Ik weet niet of dit zo is want ik heb zelf deze kanalen niet en de perikelen hierom ook niet gevolgd.
Het advies was om af te wachten en dat volgens deze medewerker de Humax eigenlijk beter was. Hij moest mij ook wel gelijk geven dat in 2006 moeilijk aan een Humax hd decoder was te komen en dat mijn huidige Samsung toch echt door Ziggo/Casema was goedgekeurd.
Kortom weinig nieuws maar in ieder geval gemeld cq aantekening gemaakt.