Los bericht bekijken
  #1  
Oud 13 juli 2009, 11:23
martijn1980's schermafbeelding
martijn1980 martijn1980 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 februari 2009
Locatie: Milsbeek @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Motorola
DTV: irDeto
Berichten: 15
Standaard Geen telefoon meer, verkeerde internetsnelheid... oud profiel her-activeerd?

Beste allemaal,

Sinds dit weekend heb ik geen kiestoon meer op mijn ziggo-lijn. Daarnaast is mijn internet-snelheid ook terug naar 5mbit, terwijl ik alles-in-1 plus-abonnee ben en dus 10mbit zou moeten hebben of zelfs hoger na de snelheids-wijziging.

Ik heb eerder dit jaar ook al eens gepost over dergelijke problemen, die toen al een acht-tal maanden duurden. Met hulp van enkele experts hier (waarvoor dank!) is een en ander toen toch 'up' gekomen, maar inmiddels zijn alle problemen dus terug.

Toen begreep ik dat mijn gebruikers-profiel niet juist was ingevoerd in de ziggo-systemen, en dat het gevaar bestond dat dit opnieuw geactiveerd zou worden in de toekomst. Dat (of iets vergelijkbaars) lijkt nu dus gebeurd, met een hoop ellende tot gevolg

Heeft iemand anders vergelijkbare problemen, of een tip over hoe het op te lossen is? Ik heb 'anoniem' ook op de hoogte gesteld, maar alle tips zijn natuurlijk welkom. Momenteel ben ik niet telefonisch bereikbaar omdat ik alleen een vaste (ziggo)lijn heb, dus mijn frustratie zal duidelijk zijn.