Los bericht bekijken
  #4  
Oud 12 juli 2009, 22:55
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Er hoeft geen moment te zijn waarop je zonder zit. Aan het abonnement/signaal van Cogas verandert sowieso niks dus dat loopt gewoon door. Internet Z1 loopt door tot je na de ingangsdatum van het nieuwe pakket het oude modem reset of het nieuwe modem installeert, dan ga je meteen over op de nieuwe verbinding. De telefoon bij KPN wordt in de dagen nadat het nieuwe modem is geactiveerd overgenomen van KPN. Dit kan een kwestie zijn van een paar dagen of een paar weken, maar sowieso bel je in de tussentijd verder met KPN, dus heel erg is dat niet. Is de portering afgerond (sommige providers sturen ook een brief met de verwachte datum, iets wat je anders kunt testen door te testen voor een kiestoon) dan kun je gelijk verder bellen via Ziggo.

Dit is ervan uitgaande dat je bij KPN niks hebt opgezegd.

Citaat:
(nu nog 30?)
Nu nog 20Mbps.

Citaat:
een 'analoge' decoder wouden aansmeren
Technisch gezien heeft ze gelijk. Een decoder zet het digitale signaal om in analoog signaal (het gaat via Scart) zodat je analoge toestel het kan weergeven. Ik ben alleen bang dat de beste vrouw het niet zo bedoelde.

Citaat:
Overigens heb ik erg lang op de gratis decoder (Dit is een SD-decoder, dus niet geschikt voor HD-tv) moeten wachten
Naar wat ik hoor is de levertijd ondertussen drastisch ingekrompen. Opgelopen tot acht weken op gegeven moment, tegenwoordig ruim binnen de twee weken.
Citaat:
De mevrouw aan de helpdesk zei dat het 2 - 5 werkdagen ging duren. Maar dit lijkt me sterk met KPN telefonie ivm opzegtermijn?
Kan best dat je nummer eerder wordt geporteerd maar je wel nog de termijn moet betalen.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties