Discussie: Ai1Extra bestellen
Los bericht bekijken
  #23  
Oud 12 juli 2009, 20:50
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Als ik me aanmeld bij ziggo, en daar ergens aangeef dat ik mijn huidige telefoonummer wil behouden gaat dat dan goed ?
Moet goed gaan ja. Zodra het modem is ge´nstalleerd en geactiveerd gaat Ziggo je telefoonnummer overnemen van je huidige aanbieder. Daarbij komt het oude abonnement te vervallen. Het beste wat je kunt doen is dus even naar Telfort bellen om te vragen of je internetabonnement dan ook automatisch wordt beŰindigd of dat je dat zelf nog moet doen. Daarbij is twee weken overlap sterk aan te raden.

In de tijd tot het voltooien van de portering twee weken na modeminstallatie bel je dus nog verder via de koperlijnen. Controleer elke dag of je nog een kiestoon hebt, die valt op gegeven moment weg (sommige providers sturen zelfs een brief met verwachte porteringsdatum), dan zet je de stekker over in het modem van Ziggo en bel je gelijk verder.

Citaat:
Hoelang zou dat hele proces van aanmelden, opzeggen, omzetten tot gebruik kunnen maken van het alles in 1 pakket duren ?
Eerst moet het modem ge´nstalleerd worden. Doe je dit zelf, krijg je binnen 10 Ó 14 werkdagen het installatiepakket in huis. Wil je een monteur langs, komt die wanneer beschikbaar, op z'n vroegst een week later, maar het kan ook verder weg worden als in jouw regio's alle dagen en dagdelen zijn volgepland. Zodra het modem is geactiveerd wordt je nummer dus meestal binnen twee weken overgenomen.

Hierbij neem ik aan dat je telefonisch bestelt, dat is het snelste. Gebruik hiervoor Bel me nu! op de website, wordt je automatisch gratis teruggebeld binnen een paar minuten.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties