Los bericht bekijken
  #26  
Oud 12 juli 2009, 12:26
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
Ik vind 0,10 p/m gewoon echt veel geld voor iets waar je als klant met een probleem afhankelijk van bent.

Het klachtenformulier invullen biedt vaak geen soulaas, ik weet niet wie deze klachten moet verdelen maar 9 van de 10 keer krijg je een lauw antwoord terug.

Kortom je gaat dan toch weer bellen en dan is 0,10 best veel. Wanneer je goed in de problemen zit en je belt ca 5x 15 min, dan ben je toch al een dikke 7,50 kwijt. Je krijgt er alleen maar problemen bij, dan heb ik het nog niet eens over het geval dat je telefoon EN internet het niet doet bij Ziggo. Dan moet je mobiel gaan bellen en dan ben je een veelvoud van dit bedrag kwijt!

Wanneer ik voor die 0,10 p/m ook nog eens echt iemand aan de lijn krijg dit er iets van snapt en me ook echt direct kan helpen dan was het een ander verhaal geweest, maar negen van de 10 keer moet je alles uitleggen en wordt je ook nog eens doorverbonden of in de wacht gezet omdat de medewerkster het niet snapt.

Ben het wel eens met het idee dat wanneer de klacht daadwerkelijk aan Ziggo ligt je geen kosten hoeft te betalen. Al dan niet dat dit achteraf wordt verrekend.