Los bericht bekijken
  #964  
Oud 12 juli 2009, 03:28
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Plantje Bekijk bericht
Hier ben ik het helemaal mee eens! Deze discussie begint heel erg veel te lijken op de discussie over meerdere smartcards per abonnement.

Ziggo doet een uitspraak en vervolgens kunnen mensen geen seconde geduld meer opbrengen. Vervolgens gaan ze er vol op los speculeren en pikken het niet als aangegeven wordt dat het misschien niet zo zal lopen.
Het verweer:"Dan moet Ziggo geen uitspraken doen" is ook niet echt correct. Ik neem aan, dat hier ook de hel losgebarsten was als iemand er achter gekomen was dat Ziggo (zonder er verder melding van te maken) CI+ toestellen aan het testen was.
Degene waar je het helemal mee eens bent is wel iemand die volopaan speculatie doet, of in ieder geval voer voor speculatie opwekt door de uitspraken die hij doet.

Het vervelende is dat FullHD op het ene moment doet alsof hij wel even gaat vertellen wat er allemaal wel en niet gaat werken en het zelfs heeft over op de hoogte zijn van fieldtests, terwijl hij het andere moment tentoonspreidt slecht tot niet op de hoogte te zijn van de technische kant en de vorderingen en daarnaast berichten post als hierboven waarin hij zegt dat het afwachten is. Dat alles op een toon alsof wij allemaal achterlijk zijn en zonder de behoefte om zijn uitspraken met feiten te staven. Vandaar ook mijn "flame"-reactie van een paar pagina's terug.