Los bericht bekijken
  #153  
Oud 11 juli 2009, 20:43
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Ik begrijp niet waarom grote jongens als Sony, Philips, Panasonic, etc. hun apparaten niet gewoon kunnen voorzien van één of meer digitale tuners
Iets wat ze ook doen. Echter, het is een stuk makkelijker over te stappen op digitale TV door een losse decoder aan te schaffen dan om gelijk het gehele toestel te gebruiken als dat nog geen digitale tuner had. Denk hierbij aan vele malen lagere kosten, de gewenning aan het oude toestel en het feit dat er nog geen CAM's op de markt zijn die voldoen aan de eisen van Ziggo.

Citaat:
En wil je in een andere kamer ook digitale TV, dan heb je weer zo'n decoder nodig.
Nee hoor, bijvoorbeeld in CaiWay gebied, en dat heeft nog eens niks te maken met tuners ook maar met het decoderen van het versleutelde signaal. Bij veel (moderne) modellen zit de DVB-C tuner gewoon al ingebouwd.

Citaat:
Kun je je nu niet meer voorstellen misschien, maar het geeft goed de mentaliteit aan van de content industrie, en die mentaliteit is in meer dan een halve eeuw geen spat veranderd.
Juist.
Citaat:
Correctie: wat mij betreft had er een DVD én Blu-ray brander in mogen zitten, alsmede goede edit-mogelijkheden, zodat je opgenomen programma's 'schoon' over zou kunnen zetten naar DVD of (voor HD) naar Blu-ray zonder gebruik te maken van een computer of andere additionele apparatuur.
Nu hebben we het gewoon over een heel ander apparaat (en zeker over een andere prijs). Ik zeg: zet het op de markt.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties