Los bericht bekijken
  #165  
Oud 11 juli 2009, 20:12
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Waar ik wel een groot probleem mee heb is medewerkers die standaard antwoorden geven, de schuld altijd bij de klant leggen, informatie die klanten geven negeren en verder de kop in het zand steken.
Feit blijft dat ze een standaard procedure moeten doorvolgen om de oorzaak van het probleem uit te sluiten, anders valt er toch niks op te lossen? Gezien het feit dat een probleem thuis vaak sneller op te lossen is dan een probleem bij Ziggo, het feit dat het grootste deel van RTV-problemen worden veroorzaakt door de aansluitingen van de klant en dat interferentie van Digitenne de grootste storingsbron is op de kabel is het dus niet meer dan logisch dat ze je willen helpen het probleem op te lossen door vast te stellen waar de oorzaak ligt.

Echter is dat in dit geval dus al gebeurd en lijkt duidelijk te zijn dat het probleem zo niet opgelost wordt. Dat is heel frustrerend voor de klanten die alsnog het hele lijstje te horen krijgen.

De informatie die klanten geven wordt niet zozeer genegeerd alswel zeer gebrekkig intern gecommuniceerd. Eerstelijnsmedewerkers proberen aan de hand van hun script het probleem op te lossen. Pas als er heel veel meldingen zijn van hetzelfde probleem (wat ze al dan niet zelf op kunnen lossen) wordt dat weer verder gecommuniceerd naar bovenop, dan is het vervelende dat die kennis vervolgens níet (voldoende) wordt doorgegeven aan de rest van de medewerkers. Want als één klant zegt dat het probleem bij Ziggo móet liggen, is dat gezien de feiten voor een medewerker niet altijd even geloofwaardig als wanneer de medewerker weet dat het probleem al heel vaak gemeld is.
Citaat:
Ik heb mijn samsung dhcb in de mediamarkt gekocht in mei 2008, volgens mij is de garantie daar van verlopen. En ziggo zal niet iets willen vergoeden wat bij de mediamarkt werd gekocht, dat lijkt me heel sterk.
De garantietermijn is volgens mij minimaal twee jaar voor dergelijke apparatuur, daar is de dealer (in dit geval Mediamarkt) dan voor verantwoordelijk.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties