Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #777  
Oud 11 juli 2009, 08:42
hjbaard's schermafbeelding
hjbaard hjbaard is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 augustus 2008
Locatie: Zuidwolde Ziggo
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jcompagner Bekijk bericht
Dit is niet helemaal waar, de meest complete HD PVR is al heel lang op de markt,is alleen een stuk duurder dan de dedicted kastjes.

En dat is toch echt gewoon Windows (7) MediaCenter.

Ik heb heel even gedacht om ook een Humax er bij naast te zetten of mijn media center te vervangen, maar de vele bugs en echt cruciale missing features heeft mij er toe besloten om dat toch maar niet te gaan doen en ik heb een 3de digitale FireDTV met alphacrypt gekocht voor mijn media center zodat ik 3 HD zenders te gelijk kan opnemen/kijken.

Werkt zeer goed en er zijn nagenoeg geen wensen of bugs meer te verzinnen (zit nu op Windows 7)

Het blijft heel erg jammer dat een single digitale tunner pakket met een alphacrypt 220,- euro kost dus zeg maar bijna net zo veel als een hele humax.. Anders zou ik echt iedereen aan raden om gewoon een simpele, zo zuinig mogelijke pc aan te schaffen en daar digitale tuners in te zetten.
Ik ben het deels met je eens. Het beste media center vind ik toch MediaPortal (www.team-mediaportal.com). Dit ondersteund HD goed en biedt veel meer mogelijkheden

Ik heb inmiddels een paar jaar een media center in huis, maar heb sinds kort toch de Humax ernaast gekocht omdat het opnemen toch te vaak fout gaat. Na een paar jaar proberen met verschillende media centers, diverse hardware etc. was ik het zat.
Ik gebruik mijn media center nu voor het kijken van gedownloade series, films, blu-ray, internetten, muziek, foto's en tv kijken als de Humax alle tuners gebruikt.
En dit werkt tot nu toe prima.

Overigens heb ik dus nu 1 FloppyDTV tuner met Alphacrypt over.
Nog liefhebbers....?