Los bericht bekijken
  #1  
Oud 10 juli 2009, 20:57
awsom's schermafbeelding
awsom awsom is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 juli 2009
Locatie: Nederland
Ziggo Internet: Z1
DTV: -
Berichten: 3
Standaard Levertijd Alles-in-één Extra, reeds internet van Ziggo.

Hallo,

Paar vragen van mijn kant;

Allereerst onze situatie hier. 3 TV's. Tv via kabel (Cogas, we wonen in twente ) . Dit MOETEN we houden, maar gelukkig heeft ziggo hier sinds een maand een deal mee . We nemen waarschijnlijk Ziggo alles-in-één Extra met nummerbehoud.

We hebben nu 3 abbonomenten;
-KPN voor telefoon
-Cogas voor televisie
-Ziggo Z1 voor internet

Dit willen we dus omzetten naar alles-in-één. Na een tijd lang zoeken en rondvragen zijn we er achter gekomen dat we cogas moeten houden voor de kabel, anders kan ziggo ook geen diensten leveren. Maar er is dus sinds een maand een soort van aanbieding. Je betaalt per maand €14,95,- aan Cogas voor de kabel (& analoge tv & radio) en dat bedrag word afgetrokken van je ziggo abbonomentskosten. Dus je betaalt hetzelfde.

Ook heb ik rondgevraagd of het nodig was om een decoder voor analoge tv te kopen. Aangezien we hier 3 TV's hebben, willen we de tv in de woonkamer aansluiten met digitale tv van ziggo. En de andere 2 tv's gewoon analoog via COAX, zoals het er nu ook ligt.

De vragen:

- Klopt dit allemaal? Als ik wat fout zie graag even vermelden.
- Internet? Hoe lang zal dit duren? Ik denk(/hoop) zelf dat de internet snelheid ASAP zal worden verhoogd. Aangezien we al abbonee zijn bij ziggo.
- Telefoon? Hoe lang zal dit ongeveer duren? Ik denk zelf dat het 1 - 1,5 maand zal duren ivm met opzegtermijn?
- Televisie? Aangezien we bij cogas blijven zal dit het 'minst' belangrijke zijn, aangezien we gewoon analoog kunnen blijven kijken (want dit gaat via cogas, niet via ziggo?). Het is eigenlijk gewoon wachten op het pakket met de decoder en smartcard.
PS: De mevrouw aan de helpdesk zei dat het 2 - 5 werkdagen ging duren. Maar dit lijkt me sterk met KPN telefonie ivm opzegtermijn?
De helpdesk zei trouwens ook dat we een decoder nodig hebben voor ANALOGE televisie. Hier klopt geen snars van naar mijn inziens...

Hopelijk kunnen jullie me verder helpen met deze vragen.


Alvast bedankt voor je/uw tijd