Los bericht bekijken
  #943  
Oud 10 juli 2009, 16:22
Casey111's schermafbeelding
Casey111 Casey111 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2006
Locatie: Venhuizen
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus
DTV: Panasonic, Samsung H360R, Vantage 8000 CS
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Ik heb echter wel een aantal signalen opgevangen op dit forum, Anoniem heeft daar z'n steentje(s) aan bijgedragen. En als ik die bij elkaar optel kom ik tot mijn "vermoeden". Ik ben dus wat pessimistischer dan MrDroopy

Groet,
JW
Dat is ook wat ik in mijn post aangeef: er is nog te weinig bekend om van bepaalde combinaties TV / Module aan te kunnen geven of die wel of niet blijven werken. Met één duidelijke uitzondering: een Ziggo gecertificeerde CI+ module in een CI+ TV mete Ziggo gecertificeerde module.
En één waarschijnlijke: "Gewone", niet-CI+ TV's met een gewoon CI slot zullen waarschijnlijk wel blijven werken met de Alphacrypt.

Maar, met CI+ wordt het technisch mogelijk om de combinaties van CI+ en CI (oude TV, nieuwe module of nieuwe TV, oude module) op zwart te zetten. Simpelweg omdat de CI+ spec toestaat voor bepaalde content te eisen dat zowel TV als ontvanger beide CI+ moeten ondersteunen om het signaal van module naar TV door te geven. En het is dus aan Ziggo om die feature wel of niet aan te zetten!
__________________
De Kijker Kiest...