Los bericht bekijken
  #139  
Oud 10 juli 2009, 14:16
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jean Bekijk bericht
Ik heb eens een stuk gelezen (op tweakers.net) van een jongen die gesolliciteerd had bij ziggo helpdesk en was afgewezen omdat hij 'te graag de klant technisch wilde helpen', m.a.w. hij was te technisch georienteerd. Hij kreeg te horen dat het profiel dat ziggo wilde als helpdeskmedewerker iemand was die klanten vooral nieuwe aanbiedingen kon aanpraten. Andere dingen hadden geen prioriteit en was geen tijd voor dus.

Ik weet dat dit verhaal niet bijdraagt tot een oplossing hier, maar al te onwezenlijk komt het niet op me over.

Ook een beetje oftopic...
Maar het kan natuurlijk, heb nou ook niet het idee dat de meest technisch onderlegde mensen bij Ziggo aan/op de helpdesk zitten.
Aan de andere kant, de helpdesk hoeft niets te verkopen, daar hebben ze zelfs een ander verkoopteam voor, incl. een gratis telefoonnummer.

Heb zo net zelf nog een keer met de helpdesk gebeld, uitgelegt dat ik weet dat de HD zenders voor mij op 71 t/m 73 zitten, het signaal 89 is en de ber waarde vast op 0 staat, maar ik nog steeds geen lip-sync tussen beeld en audio had, kreeg het antwoord dat ik regelmatig het netwerk opnieuw moest instellen, toen ik vroeg waarom ik dit moest doen, ik kan de kanalen toch al ontvangen? vertelde de overigens aardig klinkende dame dat hier door de zenders vanzelf een keer op kanaal 1,2, en 3 verschenen.

of te wel... men heeft werkelijkwaar niet door waar men over aan het praten is. Het zou ziggo echt goed doen om de mensen hier in op te leiden ipv het voorgekoude papier af te laten draaien.

Ik heb mij hoop hier in op het MGV en leden van Ziggo die dit forum lezen gevestigd. Mij is wel duidelijk dat je voor echte problemen of nieuwe storingen niet bij de helpdesk hoeft te zijn.

doet niets af aan het feit dat ook schooljeugd/studenten een zakcentje mogen bij verdienen. maar pak dan iig een aantal MBO/HBO studenten met een electrotechnische achtergrond die weten waar ze over praten.