Los bericht bekijken
  #134  
Oud 10 juli 2009, 13:45
propper's schermafbeelding
propper propper is offline
Member
 
Geregistreerd: 2 juni 2008
Locatie: groningen-@home
DTV: Samsung DCB-H360RSA
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Gisteren was er een helpdesk medewerker zo vriendelijk om het helpdesk script hier te plaatsen:
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...9&postcount=69

Volgens mij ben je dus gewoon aanbeland bij stap 5: "Alle voorgaande standaard helpdesk script stappen hebben niet het gewenste resultaat gehad, dus gaan ze maar een monteur sturen om de AOP te vervangen in de hoop dat dit misschien iets oplost."

Als je geen signaal had dan zou dat kunnen natuurlijk. Hier is echter sprake van wel een signaal, maar de twee hoofd componenten van dat signaal verlaten de ontvanger op een asynchrone manier. En daar wordt in dat script geen rekening mee gehouden, dus sturen ze maar een monteur die niets kan doen i.p.v. dergelijke gevallen gewoon direct door te zetten naar de volgende lijn.

Ik hoop dus niet dat je speciaal vrij moet nemen voor die monteur, want dan vrees ik dat het tevergeefs zal zijn en dus zonde van je vrije tijd.
IK heb ook het idee dat de monteur het probleem hier niet kan oplossen. Maar het beste is denk ik om de monteur maar te laten komen. Stel je voor dat het wel lukt om het probleem op te lossen. Zo niet, dan heeft in elk geval een monteur van Ziggo vastgesteld dat het niet aan de contactdoos of de bekabeling ligt. Ik denk dat het belangrijk is voor ze aan een volgende stap beginnen.