Los bericht bekijken
  #133  
Oud 10 juli 2009, 13:45
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Hopelijk kan de monteur het wel weer melden bij Ziggo. Helaas zijn de meeste monteurs derden, als ze de AOP hebben vervangen zit het er wat hun betreft weer op.
Wat zal dat onnodig een monteur versturen op jaarbasis kosten? En dat allemaal omdat de technische afdelingen van Ziggo het niet nodig vinden om de helpdesk te informeren over de lopende en bekende problemen zodat de helpdesk ook weet dat het geen zin heeft om stap 5 van het script uit te voeren.

De Chief Technical Officer (CTO) van Ziggo, Paul Hendriks, reageerde onlangs nog als volgt in een mail op andere zaken die ik bij hem aankaarte:

Citaat:
Het is dan ook mogelijk dat u een niveau van problemen aanboort die bij het overgrote deel van ons gebruikersbestand niet tot servicedegradatie leidt en daarom ook niet tot een apart advies vanuit onze klantenservicemedewerkers.
Met andere woorden: Als er maar niet te veel mensen klagen over bepaalde problemen dan doen ze net alsof hun neus bloed en blijven ze voor de vorm een monteur sturen. Zonde van het geld en dat mogen wij uiteindelijk weer betalen via veel te hoge abonnementstarieven.