Los bericht bekijken
  #132  
Oud 10 juli 2009, 13:41
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Ik heb hier een nieuwe AOP in de meterkast en een wandcontactdoos (NL uitvoering) van Hirschmann van 6 maanden oud.Met het plaatsen van de nieuwe wandcontactdoos ging wel mijn signaalsterkte iets omhoog maar die was al ruim voldoende. In de muur zit de groene kabel die Ziggo ook gebruikt ( heeft iedereen hier in de buurt vanaf de bouw).
Ondanks dit heb ik toch last van lipsync. De monteur komt dus echt voor niks behalve dat je er een nieuwe AOP aan overhoudt.
Hopelijk kan de monteur het wel weer melden bij Ziggo. Helaas zijn de meeste monteurs derden, als ze de AOP hebben vervangen zit het er wat hun betreft weer op.

Het probleem zit ook niet in je signaal of afscherming van kabels. Natuurlijk is het advies om kabelkeur COAX componeten te gebruiken.

het lip-sync probleem komt mijn inziens voort uit de modulatie van het MPEG 4 signaal. Of te wel... Ziggo moet er voor zorgen dat de Samsung DCB-H360R(A) met deze modulatie over weg kan, of ze moeten het signaal aanpassen voor de Samsung HD decoder.