Los bericht bekijken
  #13  
Oud 10 juli 2009, 12:29
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wtj Bekijk bericht
een heel verhaal, maar wil je eigenlijk zeggen, dat mensen alleen die vragen mogen stellen, waar senior members van weten, dat die vraag nog nooit gesteld is?
Als iemand weet dat er over een onderwerp al een vraag gesteld is maar in andere bewoordingen dan staat toch niets degene, die daar kennis van heeft in de weg om gewoon op een normale manier aan te geven van ik zou als ik jou (de vraagsteller) was eens zoeken op (en dan de omschrijving), daar heeft die vraagsteller iets aan en ook evt. anderen die met dezelfde vraag zitten, dan dit opgeheven vingertje.
Nee, mocht jij het zo opvatten dan begrijp je niet wat ik bedoel.
Het blijkt dat er te weinig op forum wordt gezocht naar zelfde problemen, daarna post men soms ook nog in de verkeerde groepen enzovoorts, wat alleen maar bewijst dat men niet goed zoekt naar vergelijkbare problemen en/of antwoorden.
En juist over het specifieke probleem waar Lobbo over post zijn er hele topics gaande. Wanneer hij/zij deze had gelezen, had hij daar in kunnen posten dat hij dezelfde problemen heeft en/of anderen dit ook herkennen.
Als men vragen heeft moet men dit beslist stellen, ik zeg alleen… zoek naar de zelfde problemen via de juiste groepen en antwoord desnoods in bestaande topics die over het probleem gaan i.p.v. een nieuw topic openen met het zelfde probleem.
Het zit hem ook niet in de vraag, die is prima en verdient antwoord, alleen het openen van een nieuw topic is niet juist voor deze vraag omdat hij al veel vaker gesteld is.

Als hij gezocht had in de juiste groepen had hij tot het volgende antwoord kunnen komen, en dit staat al geruime tijd op dit forum.
Bij de 5050c worden de HD zenders van de NPO automatisch op kanaal 1, 2 en 3 gezet, de SD zender verhuizen naar 71,72 en 73
De DCB-H360RA doet dit met de huidige software versie niet, Ziggo uit monde van Anoniem heeft dit erkend en heeft gezegd dat er aan een oplossing wordt gewerkt.
Naar naast loopt er ook nog een lip-sync probleem met de Samsung, ook dat is op het forum te vinden.
Wanneer je goed zoekt valt dit allemaal heel makkelijk te vinden.