Los bericht bekijken
  #11  
Oud 10 juli 2009, 11:58
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wtj Bekijk bericht
Waarom wordt er in dit forum vaak zo snel en irritant gereageerd als iemand een vraag stelt, waar wellicht al eens eerder een vraag over gesteld is.
Of je geeft uitleg, want daar vraagt de vraagsteller om, of je wijst hem door. Maar reacties zoals je moet eerst maar eens zoeken (sukkel) geven mensen niet het gevoel dat een forum je ook helpt. Dus laat dan een reactie achterwege i.p.v. bijdehand te zijn.
.

omdat het heel simpel is

Er zijn een hele boel mensen die op dit forum dagelijks problemen van andere mensen proberen te oplossen.
Wanneer iedereen die nieuw op dit forum komt, allemaal de zelfde vragen gaat stellen zonder eerst te kijken als de vraag al eens eerder gesteld is wordt het een grote zooi. Zeg nou zelf, Ziggo heeft veel abonnees, hoe groot is dan de kans dat jou vraag uniek is?

En ja, soms kan er wat geirriteerd op gereageerd worden, maar wanneer je even de forum regeles gelezen had, de vraag iets anders had gesteld had je worden verwezen en/of een ander antwoord gehad.

mensen zijn in het algemeen erg gemakkelijk, ze zoeken niet maar denken vanuit probleem perspectief, anders gezegt, met gooit eerst de eigen problemen er uit, immers, dat zit de mens dwars, en gaat daarna pas zoeken.

Zinloze kritiek leveren is makkelijk, op Ziggo, op anderen op dit forum. het voegt alleen niets toe........