Los bericht bekijken
  #32  
Oud 10 juli 2009, 11:45
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Nope en wireless een gemiddelde doorvoersnelheid WLAN <> LAN van 85Mbit/s.

De Sitecom WL-306 Wireless Gigabit Router 300N-XR en de Sitecom Wireless 300N XR Gigabit Gaming Router hebben wel een Gbit WAN poort. Ik snap gerust wel dat er contracten zijn tussen Ziggo en Sitecom, maar in dit geval vind ik het een missertje dat er dus geen van de bovenstaande routers aangeboden wordt.
Kan me goed voorstellen dat Sitecom als nederlands bedrijf graag bij Ziggo binnen is/komt. Echter zijn in het verleden de producten van sitecom niet altijd uit beste getest, met name uitval langetermijn en inderdaad de doorvoersnelheid kunnen nog wel eens voor klachten zorgen.

Ziggo zal hoe dan ook begin 2010 de keuze voor een andere router moeten maken, ik hoop dat ze vanaf dan ook echt voor een kwaliteits product gaan. Een router moet makelijk een jaar of 3 mee moeten gaan.

Ik kan alleen maar erg tevreden zijn over mijn WRN3500, met name de QoS van mijn router werkt uitstekend. Ik heb een NAS in de meterkast staan en kan zonder probleem HD stramen, Full downloaden en interneten te gelijk. Ook geeft hij voorrang aan mijn XBOX 360. Het blijkt dat ik bijvoorbeeld met Call of Duty 4/5 bij het muliplayen zogoed als altijd de host ben. Sterker, de mensen uit mijn xbox friendslist willen graag dat ik online kom, dan hebben ze een goede host. Dit in combinatie met de verbinding van Ziggo (via de Tier ISP) geeft voordeel op andere providers als UPC (incl. glasvezel), BBNED en Tele2.


Het grootste deel van de kwaliteit van je internet verbinding ligt bij Ziggo, maar gebruikers moeten niet uitvlakken dat men zelf ook wel degelijk invloed heeft met de gekozen componeten en materiaalen.