Los bericht bekijken
  #25  
Oud 10 juli 2009, 11:03
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Mee eens, van een forum moet je ook kunnen leren.
Alleen is het momenteel niet erg zinnig om in te gaan over theoretische snelheden, als die er nog niet zijn. (maar toch wel vrij snel er aan gaan komen)
Forumleden kunnen ook informatie krijgen in de Webshop, waar gecertificeerde routers (en ander apparatuur) aangeboden wordt.
Deze zijn dus al in het Ziggo lab getest.
Als je echter deze WL-582 Wireless Router bundel 300N X2 aanschaft (en gezien de vragen op dit forum, wordt deze veel gekocht), snij je jezelf als Alles in 1 Extra abonnee bijvoorbeeld al in de vingers, gezien de WAN-poort van 10/100 Mbps en de snelheden die boven de 100Mbit/s gaan komen. Wireless N zal dan wel een hogere doorvoersnelheid hebben, echter is deze nog altijd afhankelijk van de zwakste schakel, de 100Mbit WAN poort, er vanuitgaande dat de snelheden straks boven de 100Mbit/s uitkomen.

Daarom vind ik persoonlijk dat deze discussie zeker van toepassing is op dit moment, want veel mensen kopen toch een product welke gelijk geschikt is voor de volgende door Ziggo aangekondigde snelheidsverhoging. Het zou erg zuur zijn, als de dan haalbare snelheden niet gehaald kunnen worden omdat men een 'verkeerde' router gekocht heeft. In mijn ogen zouden er aparte routers voor Alles in 1 Extra aangeboden moeten kunnen worden met redenen omkleed en coulance regeling betreffende het omruilen van routers, gekocht bij Ziggo, die bij eerdere internetproducten (inclusief Alles in 1) wel voldeden.