Los bericht bekijken
  #931  
Oud 10 juli 2009, 01:54
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Ik zie een boel postings van mensen die kennelijk niet de moeite genomen hebben de vorige 90 pagina's te lezen, dan wel tot zich door te laten dringen. Da's inderdaad een hele klus, maar we vervallen nu in een herhaling van zetten.

Archie heeft het in zijn posting hierboven nog eens samengevat, zoals ik dat twee pagina's eerder ook deed:
Er zijn op dit moment nog geen TV's met CI+ op de markt waarin SW zit die nú door Ziggo getest wordt. Hoe dat straks gaat lopen met TV's die al wel een CI+ mogelijkheid, maar niet de goede SW aan boord hebben, is nog onduidelijk.

Eerder, op pagina 31 schreef Anoniem:
In de eerste lichting zitten 4 fabrikaten waaronder ook Sony en Philips. De validatie is voor geen van beide op dit moment afgerond. De software die getest wordt, komt niet voor in de productie modellen. Zodra de software goedgekeurd is zullen de betreffende modellen op de portal en dit forum geplaatst worden.

Dát is de situatie van dit moment, meer valt er niet over te zeggen.

Hoe het verder gaat weet nog niemand, net zo min als wat straks een Alphacrypt zal gaan doen zodra Ziggo overgaat op de nieuwe encryptie.

Groet,
JW
Ziggo gaat niet (zomaar) over op nieuwe encryptie aangezien het hele land volstaat met de huidige decoders die je niet zomaar een signaal met andere encryptie kan voeren. Hoeft ook niet. Wat gaat gebeuren is dat op bepaalde, met name, nieuwe kanalen en diensten extra restricties gezet kunnen gaan worden. Het "blokkeren" van de Alphacrypts kan niet zomaar zonder gevolgen voor alle andere decoders in het veld. Voorlopig kun je de eerste paar jaar dus nog genieten van de Alphacrypt modules.