Los bericht bekijken
  #52  
Oud 9 juli 2009, 20:24
Gas's schermafbeelding
Gas Gas is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 mei 2009
Locatie: Gasselte @Home
Ziggo Internet: HD Digitaal Humax iHDR-5050C
DTV: Sony KDL-32W5500
Berichten: 12
Angry HUMAX iHDR-5050C in reparatie wegens E48-32 Geen signaal

Na enkele contacten met HUMAX in Eindhoven waren zij (het forum hier ook) er van overtuigd dat-ie stuk was. Hoewel ik hem via internet gekocht heb (is toch redelijk normaal anno 2009) adviseerde HUMAX de decoder direct naar Eindhoven te sturen. Op 12 juni 2009 op de post gedaan. Inmiddels word ik al vier weken aan het lijntje gehouden met kreten als we wachten op serviceonderdelen en heb deze week nog even geduld. Vervolgens vragen ze naar het serienummer wat ik niet heb want de decoder staat in Eindhoven! Een vervangend exemplaar sturen is technisch (?!) niet mogelijk zeggen zij en verwijzen mij naar de internetshop omdat ik hem daar gekocht heb.
Waarom is iedereen zo enthousiast over dit apparaat terwijl er zoveel storingen zijn? Waarom zet HUMAX dit apparaat in de markt terwijl zij geen service bieden en reparaties kunnen uitvoeren. Zij zijn niet in staat ook maar enige indicatie te geven over de reparatietijd en kunnen het apparaat niet binnen hun organisatie traceren. Vandaag, 9 juli 2009, contact opgenomen met de internetshop en laten we hopen dat dit iets oplevert.
Al met al ben ik dus zeer ontevreden! Kan de Ziggo-gebruikers groep enige pressie uitoefenen zodat mensen zoals ik weer snel over een goede en bruikbare decoder kunnen beschikken? HELP!