Los bericht bekijken
  #95  
Oud 9 juli 2009, 17:18
lotsofjazz's schermafbeelding
lotsofjazz lotsofjazz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2008
Locatie: Heerhugowaard Multikabel
DTV: FloppyDTV C/CI
Berichten: 125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Avaya Bekijk bericht
Natuurkundige interferentie is wel heel iets anders dan dit soort interferentie.
Nee hoor, is precies hetzelfde...

Ik had het ooit met Discovery HD, zwart beeld.. na vervangen coax alles OK.

Maar de lipsync problemen kunnen niet veroorzaakt worden door het signaal, want zowel signaal sterkte als signaal kwaliteit zijn bij mij 100% voor alle drie de zenders

Ik heb dus ook lip sync problemen, maar het valt mij op dat het soms even goed is, en dan langzaam slechter wordt.. even een onregelmatigheid in het beeld.. dan is het weer een tijdje goed, loopt het terug, weer een bibber in het beeld, is het weer goed, enz.

Michael Jackson was erg slecht (live), maar programma's daarna waren vrijwel goed.. met andere HD zenders heb ik ook geen problemen.

Ik kijk wel met HTPC, mediaportal (1.02), radeon HD4650 (ATI CCC driver 9.6), Intel dual core 2.4Ghz, Vista Ultimate, HDTV out via HDMI, Audio out via optische S/PDIF.. ik kan dus niet klagen bij Ziggo.

Ik vraag me ook af of het wel helemaal aan Ziggo ligt, het kan ook de NPO zijn die bagger aanleverd. Dat het met het ene programma slecht is en bij andere programma's goed, op dezelfde zender, wijst wel heel erg in die richting.. Ziggo zal niet van programma tot programma rommelen met het aangeleverde materiaal neem ik aan. Als het aan Zggo ligt zou het bij alle programma's ongeveer hetzelfde moeten zijn, en dat is duidelijk niet het geval. Heeft iemand wel eens bij UPC gespioneerd hoe het daar gaat met Ned 123HD? (Als ze dat uberhaupt al doorgeven). Als UPC dezelfde problemen heeft ligt het dus 100% bij de NPO

Lots