Los bericht bekijken
  #88  
Oud 9 juli 2009, 15:21
Samir Janssen's schermafbeelding
Samir Janssen Samir Janssen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 juli 2009
Locatie: 5912 GT @home
Ziggo Internet: Alles-in-Extra / Arris
DTV: Samsung H360RS
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jean Bekijk bericht
Ik heb nog gebeld met ziggo. 'Ja meneer maar heeft u een andere kabel nou geprobeerd?' en 'Ik zeg niet dat het daaraan ligt, het zou daaraan kunnen liggen'. en 'Het is interferentie van diginet'.

Ik heb kwaad opgehangen en terecht, het is gewoon asociaal zoals je wordt genegeerd als klant.
Beste Jean, ik vind je reactie erg overdreven. Je zou dit ook kunnen intrepeteren als interferentie aangezien dit ook vertraging, meestal gepaard met blokvormend beeld, geeft bij het audiosignaal. Ik snap dus ookwel waarom dit de eerste reactie is van deze callcenter-medewerker.

Nu is het zo dat deze update vrij recensent is en het lijkt me naief om er vanuit te gaan dat, wanneer dit in het signaal van ziggo zit, dit meteen bij iedereen in de callcenters meteen bekend is. Geef Ziggo de tijd om het probleem te achterhalen, ik kan me voorstellen dat er bij zo'n zenderwijziging veel bij komt kijken.

Voor iedereen dier hier last van heeft: De gewone SD-versies van nl1,2,3 blijven beschikbaar op 71,72,73. Je zou dus kunnen overwegen om via favorieten deze op zender 1,2,3 te zetten. Zeker als je nagaat dat de meeste programmas niet in HD worden uitgezonden. Zo ver ik weet alleen de Tour de France.

Ik zeg hiermee niet dat het in het signaal van Ziggo zit, simpelweg dat dit tijdelijk een alternatief kan zijn.