Los bericht bekijken
  #44  
Oud 9 juli 2009, 12:31
SvenEnSabrina's schermafbeelding
SvenEnSabrina SvenEnSabrina is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 mei 2009
Locatie: Hoensbroek / @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco, Humax en Samsung
Berichten: 232
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Emmer Bekijk bericht
lachen, allemaal op de new guy.
Tja, daar vraag je zelf om... Je zeikt oa. mij af terwijl ik mijn post op feiten baseer en jij op ONgefundeerde meningen. Maar goed, verschil moet er zijn natuurlijk

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Emmer Bekijk bericht
Maakt niet uit of er een knopje meer informatie bij staat, op de productpagina (de pagina waar alle producten als een soort banners staan) had duidelijk aangegeven moeten zijn dat de snelheid die daar vermeld is tussen juli en oktober eventueel de aangegeven snelheid zou kunnen zijn, dit zou je kunnen informeren bij de consumentenbond bijvoorbeeld.
Dus je geeft eerder aan dat het er niet staat en daarom "mag" zeiken?
Nu maakt het opeens niet meer uit of het er staat?

Maar goed, in de meeste hun visie staat het er wel erg duidelijk bij, blijkbaar geeft jou browser dat dus niet (goed) weer?!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Emmer Bekijk bericht
En voor de derde keer, het zal me allemaal een worst wezen wanneer die boel komt, ik postte alleen om de "azijn-pissers" ook eens bij te staan, aangezien die nogal wat te verduren krijgen hier, terwijl ze toch gewoon gelijk hebben om te mekkeren.
Je kunt het nog 300x roepen maar het lijkt je toch wel degelijk een worst te wezen, zou niet weten waarom je je anders druk blijft maken erover... En nee voor de zoveelste keer de "azijn-pissers" hebben geen gelijk of gefundeerde mening om te mekkeren... Goed lezen is blijkbaar een kunst ofwel vanaf en per zijn niet hetzelfde en wat de pers roept roept de pers, het gaat om ziggo... en wat roept ziggo, juist "De snelheden hier vermeld zullen ingaan tussen juli en oktober."!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Emmer Bekijk bericht
Het is maar wat de meerderheid van mensen met een hoop posts roepen en de rest rent er vrolijk achteraan, er valt hier echt niets te winnen hoor.
Dat is zeker niet waar!
Kom aub met GEfundeerde meningen of feiten ipv ONgefundeerde meningen! Het gross op dit forum plaatst berichten die GEfundeerde meningen bevatten of feiten en ja als mensen met feiten komen kan het idd zo zijn dat er meerdere hetzelfde posten of in jou visie vrolijk achter elkaar aanrennen. En blijkbaar probeer jij toch iets te winnen al geef je zelf aan dat er hier niets te winnen is, wederom zo'n gefundeerde mening

Verder sluit ik me volledig aan bij Brammetje