Los bericht bekijken
  #274  
Oud 9 juli 2009, 12:29
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vigor Bekijk bericht
Dat opleggen van die conversie is nog te verteren.
Maar dan 3 hele dagen niet online zijn zonder dat de helpdesk je verder helpt is frustrerend.
Je hebt de klacht gemeld bij de HD, dus er is documentatie over. Dien een klacht in dat je 3 dagen geen internet hebt gehad en meestal komt men wel tegemoet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vigor Bekijk bericht
Het probleem wordt door gesluisd naar de technische dienst die niet meer van zich laat horen. En ja plots de volgende dag werkt het dan weer.
Hmja, waarom iets laten horen als het toch gefixt gaat worden. Als het dan alsnog niet gaat lukken, neemt men wel contact op.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vigor Bekijk bericht
Waarschijnlijk ben ik dan van fase x -> x+1 geporteerd. Er schijnen 6 fasen te zijn waar je niet naadloos door heen gesleurd wordt.
Het kan wel naadloos, maar ervaringen uit de praktijk laten weten dat het inderdaad wel eens fout gaat en daar kan de HD weinig aan doen. Dan moet je echt medewerkers aanspreken die bij de bewuste afdelingen werken. Echter doen ze dat uitzoeken in hun vrije tijd, dus je moet het wel even 'lief' vragen hehe.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vigor Bekijk bericht
Dan blijf ik nog zitten met een Sitecom WL-300XR router die 2 keer per uur spontaan gaat re-booten.
Voorlopig heb ik mijn oude Draytek router weer aangesloten; die is stabile as a rock! Maar die 46 Mbps haal ik nou niet meer. Met deze router krijg ik een ander IP-adres en de snelheid loopt terug van 46->20 Mbps.
Die vraag is hier offtopic, dus ik hoop dat een modje de vraag even verplaatst, maar dit probleem schijnt eerder voorgekomen te zijn. Ik ga even voor je zoeken. Even vooruitlopend op het zoeken: je hebt wel de nieuwste firmware ge´nstalleerd? Bij mensen die dat ook hebben gehad, bleek het een probleem in de router zijn die na firmwareupgrade opgelost zou zijn. Misschien even terugzetten naar fabrieksinstellingen.

Logisch dat met die router een ander ip adres krijgt... de router heeft een ander MAC adres en de ip-adressen worden gekoppeld aan (mits aanwezig) MAC adressen. Dit kan je voorkomen door tijdens het krijgen van het gewenste IP adres het MAC Adres van je hoofd-pc te klonen in de router. Of als je door dat klonen een ander IP adres krijgt, dat gebruikte gekloonde MAC adres ook ook in de nieuwe router te klonen, voordat je deze aansluit op de modem.

Laatst gewijzigd door Ed; 9 juli 2009 om 12:52